La Màgia

Com tots necessitem la màgia, i sobretot, la màgia i enigma que hi ha en les primeres vegades. La primera vegada que vas muntar amb bici i et vas sentir lliure en notar l’aire a la cara, la primera vegada que te’n vas anar de viatge amb amics, la primera vegada que vas tenir el teu primer sou i que poc vas trigar a gastar-lo en allò que tanta il·lusió  et feia… La felicitat es reforça de les primeres vegades que ens ajuden a tornar a sentir emoció, passió…

I per si no n’hi hagués prou, què em dieu de la màgia d’enamorar-se?

Aquests nervis per no saber què passarà, aquestes papallones a l’estómac quan estàs esperant que aquesta persona aparegui, aquest èxtasi quan la teva mà frega la seva perquè el cos entén que és una nova pell a la qual s’ha d’adaptar. Aquest moment en què estàs atent escoltant tot el que diu per què només vols saber més i més d’aquesta persona… Personalment, no crec que hi hagi una millor sensació a la vida que la que produeix la màgia de trobar aquesta persona especial, i crec que no hauríem de témer tot el poderós que aquesta ens pugui portar, perquè la vida, sense amor, no té sentit.

La Celestine

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Viu l’experiència de trobar l’amor amb 

La Celestine!

Segueix-nos a les xarxes socials

Trending

Idioma

Altres Posts

Que delators són

Que delators són

Mira que ho he intentat mantenir callat Cada cop que em parles intento dissimular el que sento, i creu-me, no és fàcil! Però sembla que

LA RÈPLICA DE L’AMOR

La rèplica de l’amor

Rolón diu que no coneixem els altres sinó més aviat ens reconeixem en ells i és que quan busquem qui estimar sempre busquem o ens

Principis - La Celestine

Principis

Tothom  S’hauria d’inventar el final perfecte.  No per allò de perfecte,  sinó perquè tenir un final  ens porta sempre al principi.  I la vida hauria

El poder - La Celestine

El Poder

Si t’enfades perquè hi ha hagut un malentès en una cita, i en culpes l’altra persona, estàs utilitzant la culpa com a excusa per no