Estimat jo

Querido yo - La Celestine

Estimat jo, avui vinc a donar-te les gràcies per tot allò que vas fer per mi.

Estimat jo, vull agrair-te cada vegada que veies el camí una mica gris, però que vas continuar endavant lluitant pels nostres somnis. Vull agrair-te, cada vegada que vas saber perdonar, agrair, ajudar i ser generós. Però per allò que estaré eternament agraït, és per haver estimat sempre amb tot el cor.

Has estimat el millor que has sabut, respectant sempre qui tenies al costat. T’has equivocat, t’han fallat, has fallat, hi ha hagut moments dolents i bons, no em malinterpretis; no obstant això, mai t’has rendit davant la

idea de l’amor. Mai vas desistir, mai vas llençar la tovallola, sempre atent per si arribava aquella persona que faria que la teva vida canviés, que et volgués tal com ets i que us complementéssiu l’un a l’altre com ha de ser. Doncs bé, estimat jo, tu encara no ho saps, però ets molt a prop de conèixer la persona més meravellosa que hagis somiat mai. La persona que t’acompanyarà en aquest camí anomenat vida i que et sumarà sempre. Al principi hauràs d’entendre que estimar és acceptar-se mútuament, cadascun amb els seus defectes i virtuts. Tanmateix, un cop facis això, viuràs la història d’amor més bonica del món. Segueix els meus consells, t’ho diu amb afecte un vell conegut.

La Celestine

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Viu l’experiència de trobar l’amor amb 

La Celestine!

Segueix-nos a les xarxes socials

Trending

Idioma

Altres Posts

Que delators són

Que delators són

Mira que ho he intentat mantenir callat Cada cop que em parles intento dissimular el que sento, i creu-me, no és fàcil! Però sembla que

LA RÈPLICA DE L’AMOR

La rèplica de l’amor

Rolón diu que no coneixem els altres sinó més aviat ens reconeixem en ells i és que quan busquem qui estimar sempre busquem o ens

Principis - La Celestine

Principis

Tothom  S’hauria d’inventar el final perfecte.  No per allò de perfecte,  sinó perquè tenir un final  ens porta sempre al principi.  I la vida hauria

El poder - La Celestine

El Poder

Si t’enfades perquè hi ha hagut un malentès en una cita, i en culpes l’altra persona, estàs utilitzant la culpa com a excusa per no