Estimat jo

Querido yo - La Celestine

Estimat jo, avui vinc a donar-te les gràcies per tot allò que vas fer per mi.

Estimat jo, vull agrair-te cada vegada que veies el camí una mica gris, però que vas continuar endavant lluitant pels nostres somnis. Vull agrair-te, cada vegada que vas saber perdonar, agrair, ajudar i ser generós. Però per allò que estaré eternament agraït, és per haver estimat sempre amb tot el cor.

Has estimat el millor que has sabut, respectant sempre qui tenies al costat. T’has equivocat, t’han fallat, has fallat, hi ha hagut moments dolents i bons, no em malinterpretis; no obstant això, mai t’has rendit davant la

idea de l’amor. Mai vas desistir, mai vas llençar la tovallola, sempre atent per si arribava aquella persona que faria que la teva vida canviés, que et volgués tal com ets i que us complementéssiu l’un a l’altre com ha de ser. Doncs bé, estimat jo, tu encara no ho saps, però ets molt a prop de conèixer la persona més meravellosa que hagis somiat mai. La persona que t’acompanyarà en aquest camí anomenat vida i que et sumarà sempre. Al principi hauràs d’entendre que estimar és acceptar-se mútuament, cadascun amb els seus defectes i virtuts. Tanmateix, un cop facis això, viuràs la història d’amor més bonica del món. Segueix els meus consells, t’ho diu amb afecte un vell conegut.

La Celestine

Comparteix:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viu l’experiència de trobar l’amor amb 

La Celestine!

Segueix-nos a les xarxes socials

Trending

Idioma

Altres Posts

Bûche – Recepta

INGREDIENTS DEL BÛCHE: -4 ous-100g de sucre-100g de farina INGREDIENTS DECORACIÓ: -150g de sucre bru-2 clares d’ou PASOS: -Preescalfar a 200 graus.-Barrejar tots els ingredients

La cita perfecta - La Celestine

La cita perfecta

¿Quieres saber cómo puedes saber si estás destinado a estar con alguien? Es fácil. Basta con sentarse y tener una conversación. Algunas personas cuando hablas

La cita perfecta - La Celestine

La cita perfecta

Vols saber com pots saber si estàs destinat a estar amb algú? És fàcil. Només cal seure i tenir una conversa. Algunes persones quan parles