Qui som

Qui som

L’equip de La Celestine

Nosaltres donem la cara perquè volem que vegis que tot això és real. Que les persones que trobaràs a la cita són persones com tu que realment estan buscant sinceritat i transparència. Aquesta no és una web de cites més, aquí ens assegurem que la gent no ve a buscar una relació esporàdica. A nivell intern, estem totalment involucrats en el projecte i tenim moltes ganes de que trobis la teva taronja sencera.

Pere Anson
Director General

“He fet realitat el meu somni; Ajudar a persones amb un gran cor a trobar a algú especial amb qui compartir la vida.”

David Brossa
Psicòleg

Col·legiat nº29816. Especialitzat en psicoteràpia cognitiu-conductual. “Tots els éssers humans arribem a sentir papallones a l’estómac. Abraçar aquest sentiment i canalitzar-lo ens fa aconseguir la millor versió de nosaltres mateixos.”

Sofía Caffaratti
Psicòloga

“Acompanyar a algú per a trobar l’amor és més que estar al seu costat. Acompanyar és detectar les necessitats i saber donar resposta en el moment adequat.”

Michelle Gimeno
Community manager

“No puc estar més feliç de formar part d’aquest projecte. La creativitat i el disseny sempre m’han acompanyat i poder enllaçar-ho amb l’amor em fa sentir complerta.”

Hem creat una història diferent, on pots conèixer gent nova i poc a poc formar una relació que es converteixi en...

amor real.

Any rere any, ha anat augmentant el nombre de persones que troben l’amor a internet, fins a arribar a ser pràcticament el 40%! Creiem que la gent pot canviar la seva visió sobre les webs de cites, per aconseguir-ho utilitzem un mètode proper i transparent. 

A punt per trobar la teva
taronja sencera?
Tens algun dubte?
Visita les preguntes freqüents

En cas de tenir dubtes sobre el nostre mètode, consulta les preguntes més freqüents i aclareix els teus dubtes sobre els nostres serveis i tarifes.