Filosofia

Filosofia

Com neix La Celestine

La idea de La Celestine sorgeix de la nostra pròpia experiència de vida. Sabem de primera mà que trobar parella a través d’internet no és fàcil i és per això que hem volgut crear un procés més humà, proper i personalitzat. 

Som conscients que avui en dia és molt fàcil suplantar una identitat per enamorar algú a través d’una pantalla i molt difícil trobar una persona amb una alta compatibilitat. Hem decidit crear aquest projecte perquè trobis una taronja sencera, real i sincera. Un projecte on les persones són el més important. És per això que treballem cara a cara, oferint-vos total transparència i ajudant-vos a que surgeixi l’amor real entre vosaltres.

trobar parella

Com neix La Celestine

La idea de La Celestine sorgeix de la nostra pròpia experiència de vida. Sabem de primera mà que trobar parella a través d’internet no és fàcil i és per això que hem volgut crear un procés més humà, proper i personalitzat. 

Som conscients que avui en dia és molt fàcil suplantar una falsa identitat per enamorar algú a través d’una pantalla i molt difícil trobar una persona amb una alta compatibilitat. Hem decidit crear aquest projecte perquè trobis una taronja sencera, real i sincera. Un projecte on les persones són el més important. És per això que treballem cara a cara, oferint-vos total transparència i ajudant-vos a que surgeixi l’amor real entre vosaltres.

trobar parella
trobar parella celestine

Filosofia La Celestine

L’època que vivim ens fa recordar a finals del segle XV. S’estava produint una transició sense precedents entre tradició i progrés; d’edat medieval a renaixement. A l’igual que ara, era una època plena de novetats, canvis i noves perspectives, però també d’incertesa.

Va ser en aquest moment quan va aparèixer l’obra de La Celestina, una persona que gràcies a la seva sabiduria i gràcia natural era capaç de fer que dos enamorats s’unissin. Clar està que hem après la lliçó: hem de ser honestos i no avariciosos.

Com a pàgina web de cites, tenim el repte de treure suc de les novetats tecnològiques de la època actual i donar resposta a la incertesa que tots tenim, oferint una proposta d’amor sòlida per qui la volen, tanmateix acceptant els canvis socials gràcies a noves perspectives d’identitat de gènere, d’orientació sexual i de relacions amoroses.

Amb nosaltres podràs conèixer gent com tu, amb ganes de trobar una relació sana i sincera. Perquè...

Real love exists.

parella celestine

La nostra filosofia no es basa en el mite de la mitja taronja, nosaltres creiem més en la idea de la taronja sencera. Pensem que una relació autèntica no es basa en dos éssers incomplets que es necessiten, sinó en dos éssers complerts que decideixen ser feliços l’un al costat de l’altre. 

La primera cita podria ser
un brunch, un dinar, un sopar…

tot dependrà de vosaltres i dels vostres gustos!

Què ens diferencia?

Et mantens en l'anonimat

Total discreció i professionalitat.

Tracte més humà

Aquí no seràs un número més. Per nosaltres tens nom i cognom.

Sense enganys

No hi ha perfils falsos. Totes les persones han parlat amb els nostres professionals.

Mantenim el contacte

Volem saber com t’ha anat. Estem al teu costat abans, durant i després de la cita.

No tirem la tovallola

Seguim buscant una persona compatible per a tu en cas que no t’agradi la cita proposada o que no funcioni la primera cita.

Tens algun dubte?
Visita les preguntes freqüents

En cas de tenir dubtes sobre el nostre mètode de buscar parella, consulta les preguntes més freqüents i aclareix els teus dubtes sobre els nostres serveis i tarifes.