El mètode

El mètode

Fórmula La Celestine

Tenim el compromís de fer de La Celestine un punt de reunió per a aquells que vulgueu una relació estable. Ens encarreguem de trobar una persona compatible que també vulgui formar una relació amb tu. Nosaltres som la “pluma” que escriurà la vostra història d’amor, i vosaltres sou qui marcareu el ritme al que voleu passar les pàgines. Garantim el teu anonimat, som discrets i prudents amb la teva informació personal. 

A La Celestine et busquem una persona que respecti el teu estil de vida, creences, lloc d’origen, identitat i orientació sexual. Som tolerants i inclusius. Ets lliure de registrar-te siguis qui siguis, siguis com siguis, sempre que estiguis disposat a trobar l’amor i a ser respectuós/a amb la persona que et presentem!

Volem que no visquis situacions com trobar-te que no et contesten al xat o que et jutgin per una frase del teu perfil en qüestió de segons, sense arribar a poder demostrar tot del que ets capaç. Per aquesta raó, nosaltres fem de mediadors entre tu i la teva possible parella des del primer contacte.

El nostre mètode

Fes el test

Completa el test de compatibilitat creat pels nostres psicòlegs. Et preguntem sobre el teu estil de vida, personalitat i parella ideal.

Match

Trobem a una persona altament compatible amb tu. Et mostrem les característiques del seu perfil i el vostre percentatge de compatibilitat.

Trobada online

Organitzem una trobada online amb el teu match i el nostre expert en l’amor. Si acceptes has d’efectuar el pagament de 35 euros.

La cita

Després d’aquest primer “flechazo” concretem dia i hora per a la cita definitiva. Un cop hem tingut el feedback de la trobada online, s'haurà d'efectuar el pagament de 35 euros per la gestió, assessorament i organització de la cita.

A punt per trobar la teva
taronja sencera?
Tens algun dubte?
Visita les preguntes freqüents

En cas de tenir dubtes sobre el nostre mètode per trobar l’amor, consulta les preguntes més freqüents i aclareix els teus dubtes sobre els nostres serveis i tarifes.