Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

No. El nostre compromís és presentar-te una persona amb alta compatibilitat. No et proposarem a ningú amb qui no tinguis massa probabilitat d’èxit en parella.

Els nostres psicòlegs presten especial atenció a les teves respostes. Calculem un percentatge de compatibilitat basant-nos en les teves preferències i les de l’altra persona.

És una dada que no podem donar amb exactitud. Tot depèn del moment en què arribi la teva taronja sencera a La Celestine.

Si, és un pas necessari per a completar satisfactòriament el test i poder verificar el teu perfil.

La teva foto i vídeo només les veuran els professionals que treballem a l’equip de La Celestine.

No, garantim el teu anonimat, d’acord a la llei de protecció de dades.

No, el registre i el test de compatibilitat són gratuïts.

Sí. Abans de tenir la cita tindràs la trobada online amb la teva possible parella.

Si estàs interessat/da en conèixer el teu match via online, hauràs d’efectuar el pagament de 35 euros. Si hi ha hagut feeling i vols que t’organitzem la cita, el pagament serà de 35 euros.

El pagament haurà de fer-se 48 hores després d’haver acceptat tenir la trobada online/la cita. Si una de les dues persones no efectua el pagament abans de les 48 hores, es cancel·larà el match.

Et buscarem una altra persona compatible sense càrrecs addicionals.

En cas que una persona no pugui assistir, se li tornarà el 100% de l’import, sempre que ens avisi amb 48 hores prèvies a la cita.

Et tornarem l’import de la trobada online o cita, respectivament. Només en cas que l’altra persona no acudeixi a la cita, la teva pròxima trobada online serà gratuïta.

La cita pot ser un brunch, un dinar, un sopar… Tot dependrà dels vostres gustos! L’equip de La Celestine organitza la cita, però no assumeix els costos de la cita.

A punt per trobar la teva
taronja sencera?